RETOURRECHT

 

Voorwaarden
1. Woontante geeft de koper de service om de in Woontante winkel (Van Woustraat 165, Amsterdam) aangekochte artikelen binnen 14 dagen (i.c.m. de orginele aankoopbon) na aankoop te retourneren in originele staat en orginele verpakking. Binnen deze periode mag een product in persoon worden geretourneerd naar de winkel zonder opgaaf van reden. Als peildatum geldt de datum van de aankoopbon.

2. Voor een artikel dat binnen 24 uur na aankoop wordt geretourneerd, wat in orginele staat, orginele verpakking en goede conditie verkeerd, kan de koper in plaats van een tegoedbon ook een retour van het aankoopbedrag in contanten ontvangen. Dit geldt niet op aankopen die speciaal op verzoek van de klant zijn besteld.

3. Artikelen die als speciaal ‘Sale item’ gelden, kunnen na aankoop helaas niet meer niet worden geruild.

4. Artikelen van glas of ander breekbaar materiaal kunnen niet geruild worden, indien er breuk of andere schade aanwezig is. Deze artikelen kunnen tijdens de verkoop op verzoek van koper worden gecontroleerd op breuk of andere schade.

5. Indien de artikelen ongebruikt zijn en tijdig (later dan 24 uur, maar binnen 14 dagen) en correct (zoals hierboven beschreven) zijn geretourneerd, retourneert Woontante u het aankoopbedrag in de vorm van een tegoedbon. Deze tegoedbon is uiterlijk een jaar geldig en te gebruiken in de Woontante winkel. De tegoedbon is nooit om te ruilen in contanten. Mocht een vervangend artikel meer waarde hebben dan de tegoedbon, dan dient het verschil te worden bijbetaald.

6. Wanneer de in Woontante winkel aangekochte artikelen niet binnen de “zichttermijn” van artikel 1 zijn geretourneerd, dan gelden de zaken als door u zonder enig bezwaar geaccepteerd.