industriele-collectie-lavandoux

Breng wat industriële elementen in je huis met de nieuwe collectie krukjes en tafels van Lavandoux. De collectie omvat een bartafel met bijpassende hoge en lage krukken, krukjes die in hoogte... Lees meer »

rieten-eetkamerstoelen

Met de Oktober-Woonmaand maakt iedereen het huis weer gezellig voor de donkere dagen. Breng een warme sfeer binnen met onze nieuwe rieten eetkamerstoelen. Deze zijn vakkundig gevlochten op Java en... Lees meer »

temp-tations floral lace bakeware

Lavandoux-Ceramics is met de hand afgewerkt in een vrolijk mediterraans-ontwerp, voor allerlei doeleinden te gebruiken en o.a. geschikt voor in de oven tot 260'C. De modellen... Lees meer »

balinese payungs bij Woontante

Selamat Datang ... Handgemaakt op Bali: Nieuwe collectie Payungs - Parasols nu weer binnen bij Woontante. Heerlijk genieten op het terras, balkon of in de tuin. Zelfs voor... Lees meer »

Adirondack stoelen

Nieuwe Tuincollectie

May 3, 2016

Onze nieuwe tuinmeubels zijn een groot succes! Wees er snel bij, want op = echt op... Onze stapelbare tuinstoelen in Adirondack stijl zijn gemaakt van hoogwaardig sterk en duurzaam... Lees meer »

spring2016

Spring Fashion 2016

March 31, 2016

De tijd is aangebroken om je dikke winterjas op te bergen en je luchtiger aan te kleden. Het begin van de lente betekent korte rokjes, kanten jurkjes en speelse accessoires die je meenemen richting... Lees meer »

Christmas-Woontante

De heerlijke tijd van Kerst en Oud&Nieuw is weer aangebroken... De leukste en  origineelste cadeau's voor onder de boom vindt u uiteraard bij Woontante. Voor ieders budget hebben wij al 6... Lees meer »

sint1

Op zaterdag 5 december zal Sinterklaas bij het verlaten van het land traditiegetrouw langs Woontante rijden om een extra verrassing achter te laten voor de eerste klanten die mooie... Lees meer »

Woontante is 6 jaar

Hoera, Woontante is 6 jaar!

November 14, 2015

In het laatste weekend van november bestaat Woontante alweer 6 jaar. Sinds 2009 hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd en weet iedereen in de Pijp en ver buiten Amsterdam ons te vinden voor een... Lees meer »

oktober-woonmaand

Oktober Woonmaand

September 24, 2015

Het is weer Woontante's Woonmaand gedurende de hele maand oktober! Dat betekent 10% korting, i.c.m. de speciale kortingscode WOON10, op alle online aankopen. En in de winkel... Lees meer »

Lorem ipsum

Van Wou Voor Jou Straatfestival

September 15, 2015

Op zaterdag 5 september vind je Woontante op het gratis buurtfestival Van Wou voor Jou. Het festival wordt georganiseerd door de ondernemersvereniging van Woustraat om de bewoners in en rondom de van... Lees meer »

balinese payungs bij Woontante

Balinese Payungs

September 15, 2015

Selamat Siang, rechtstreeks uit Bali! Deze typische parasols worden veel gebruikt in de Balinese cultuur, waarbij het vieren van het leven centraal staat. De grote parasols zijn, vanwege het... Lees meer »

Lorem ipsum

Meubel SALE

September 15, 2015

Geniet langer van je vakantiegeld bij Woontante! Van onze stoelen en eettafels hebben onze klanten jaren plezier van i.p.v. slechts twee weken. Door nauwe samenwerking met de importeur kunnen wij... Lees meer »

Lorem ipsum

Nautical Summer Look

September 15, 2015

Je hoeft geen zeiljacht in Cannes te bezitten om deze zomer trendy gekleed te gaan! De nautische look is classic zonder out-dated te zijn. Van navy en wit gestreepte kleding tot combinaties van... Lees meer »

w7

Loyalty Card

September 15, 2015

De 'loyalty card' is speciaal voor de trouwe klanten van Woontante ontwikkeld. Door regelmatig bezoek aan de winkel bent u steeds op de hoogte van de nieuwste collectie. Als beloning voor uw aankopen... Lees meer »